Over ons

De drijvende krachten achter Studio Stoofpot zijn wij: Randy van Boxtel en Lisa Jansen. Twee idealisten die niet alleen dromen van een eerlijke wereld, maar hier ook graag écht werk van makenVanuit onze overtuiging dat diversiteit, inclusie en gelijkwaardigheid onmisbaar zijn voor iedere organisatie, helpen wij organisaties door het hele land om werk te maken van inclusie op een manier die bij hen past.

Of je nu op zoek bent naar antwoord op een brandende inclusievraag, een spreker om inclusie (opnieuw) op de kaart te zetten binnen je organisatie, een workshop over (een subonderwerp van) inclusie of een leertraject op maat wilt laten ontwikkelen: we helpen je graag!

Naamloos-2_Tekengebied 1
lisa_randy_elketeurlinckx_groot-254

Ik ben Randy van Boxtel: adviseur, organisator en initiator in hart en nieren. Wil je één van onze sprekers boeken voor een toffe opdracht? Dan krijg je zeer waarschijnlijk met mij te maken. Ik heb het hart op de tong en ben niet bang om tegen heilige huisjes aan te schoppen. Ik ben opgegroeid in een dorpse omgeving, in een gezin uit de arbeidersklasse. Toen ik in de punkscene terechtkwam, viel alles op z'n plek: daar was ik één met alle andere buitenbeentjes. Ik maak me al mijn hele leven druk om onrecht, maar laat het daar liever niet bij. Frustratie zet ik om in energie en positieve verandering, om zo te creëren wat er nog niet is, maar wat de wereld keihard nodig heeft. Na jaren vol enthousiasme in de evenementenbranche te hebben gewerkt, is het nu tijd voor meer. Ik ben bovendien de trotse bezitter van een vreselijk uit de hand gelopen platencollectie en kijk het liefste om de twee maanden (met tranen in mijn ogen) de hele ‘Rocky’ serie.

 

Mijn naam is Lisa Jansen: trainer, schrijver, consultant en dagvoorzitter. Al mijn hele leven heb ik een afkeer voor onrecht en net als Randy zit het ook niet in mijn natuur om het dan maar bij ‘druk maken’ te laten. Waar ik vroeger met zelfgebakken lekkers langs de deuren ging om geld in te zamelen voor het plaatselijke dierenasiel, giet ik mijn activisme tegenwoordig liever in de vorm van mijn Instagramkanaal, boek (‘Laat je horen – zó maak jij een positief verschil in de wereld) en voorheen mijn podcast. Ik help organisaties inclusiever te worden met workshops, trainingen, lezingen en advies. Ik geef lezingen en trainingen over inclusie in de breedste zin van het woord én onderwerpen waarmee ik persoonlijke ervaring heb, zoals zorg ontvangen en verlenen, handicap/validisme en gewichtsdiscriminatie. Ik ben actief als consultant en betreed graag het podium als dagvoorzitter. Ik heb een belachelijk grote sokkenverzameling zodat er altijd een paar te matchen valt met mijn outfit van die dag en er is niets dat mij blijer maakt dan pluizige hondjes en brunchbuffetten. Vooral gecombineerd.

Lisa (een witte dikke vrouw met donkerbruine krullen) kijkt lachend in de camera terwijl de zon op haar gezicht schijnt