Ontwerp zonder titel (19)

Informatie

Expertise: Journalistiek, community building, inclusie, inclusiever werven en selecteren, inclusievere werkcultuur, branding, podcasting, online media, storytelling, beeldvorming
Prijsindicatie: vanaf €600
Talen: Nederlands, Engels

Boeken?

Email: hallo@studiostoofpot.nl

Invalid Email

''Claim your space!''

Aminanta Minte

zij/haar

Aminanta Minte is een twentysomething journalist en creatieveling uit Brabant. Ze is een expert op het gebied van memes (en andere vormen van popcultuur) en weet zodanig veel over K-pop, dat het gênant is. In 2018 richtte ze Alien Mag op, een online magazine dat zelfacceptatie promoot en creatieve vrouwen van kleur uitlicht. Aminanta hoopt met haar werk een nieuwe generatie vrouwen te inspireren om hun dromen na te jagen. 

Van huis uit kreeg Aminanta weinig mee over kunst en cultuur. Het was pas toen ze journalistiek ging studeren, dat ze in contact kwam met andere creatievelingen en kennismaakte met de culturele sector. Hierdoor leerde ze haar eigen creativiteit in te zetten om mooie verhalen te maken. Die ontwikkeling gunt ze anderen ook. Daarom zet ze zich in voor een inclusiever medialandschap en een inclusievere kunst- en cultuursector.

Aminanta is in te zetten als spreker en workshopleider en schuift ook graag aan in een paneldiscussie over een voor haar relevant onderwerp.