Ontwerp zonder titel (26)

Informatie

Expertise: Conceptontwikkeling, ondernemerschap, (grafisch) design, (personal) branding, strategie, marketing
Prijsindicatie: vanaf €1020
Talen: Nederlands

Boeken?

Email: hallo@studiostoofpot.nl

Invalid Email

''Met een sterk concept wordt keuzes maken een feestje''

Elaine Meys

zij/haar

Elaine Meys is verzot op goede concepten: concepten ontwikkelen, produceren, testen, verbeteren en aanscherpen is het liefste wat ze doet. Vanuit haar studio Dots & Concepts ontwikkelt zij samen met haar team concepten van A tot Z. Ook ontwikkelde ze vanuit haar werk als docent Concepting en Design aan de Fontys Academy for Creative Industries een methodiek voor conceptdenken, schreef ze het boek ‘Accountable Conceptdenken’ en geeft trainingen aan ondernemers en organisaties.

Conceptdenken kun je met recht de special interest van Elaine noemen. Haar passie voor concepten ontwikkelde ze tijdens haar studie Art & Design aan ArtEZ University of the Arts. Elaine bemerkte dat betrokken ondernemers met de mooiste ideeën hun plannen niet goed wisten te vertalen naar de buitenwereld: zodra ze deze de wereld in stuurden, verdween de ziel uit hun communicatie. Elaine helpt ondernemers en organisaties hun authenticiteit om te zetten in toegevoegde waarde en een sterke branding. Hiermee voorkom je oneindige vergaderingen, overlegvormen en discussies, omdat keuzes maken een feestje wordt. Ook niet onbelangrijk: het helpt anderen te enthousiasmeren over wat jij doet. En dat komt goed van pas wanneer jij werkt aan een mooiere wereld en je meer impact wil maken met wat je doet.

Elaine is o.a. in te zetten als spreker en trainer. Ook is ze – uiteraard – beschikbaar voor het ontwikkelen en versterken van jouw concept (to be).