Ontwerp zonder titel (17)

Informatie

Expertise: Ondernemerschap, persoonlijk leiderschap, sales & strategie, welzijn, activisme verwerken in je onderneming
Prijsindicatie: vanaf €900
Talen: Nederlands, Engels

Boeken?

''Als het zo makkelijk was als 'gewoon doen' dan had je het al lang gedaan''

Eveline Druncks

zij/haar

Eveline Druncks is ondernemer, coach en trainer. Ze helpt voornamelijk ondernemers met het professionaliseren, groeien en opschalen van hun bedrijf. Hiervoor gooit ze naast mindset en strategie ook activisme in de mix.

Tijdens haar hbo-studie ICT & Media Design heeft Eveline vaak op het punt gestaan om te stoppen. Ze liep continu op haar tandvlees, mede door de overtuiging dat ze niet slim en niet technisch genoeg zou zijn. Uiteindelijk studeerde ze cum laude af en won daarna de grootste blockchain hackathon van de wereld, aan haar kennis of kunde lag het dus niet.

Later – toen Eveline al ondernemer was – kwam ze in aanraking met feminisme en activisme. Opeens viel alles op zijn plaats: de constante druk die ze voelde kwam onder andere door het seksisme en racisme dat diep in de systemen geworteld zit.

Eveline weet hoe lastig het is om je te bewegen in een maatschappij waarbinnen je nét niet aan de ongeschreven norm voldoet. Als mindset & business coach helpt ze ondernemers met het definiëren en realiseren van hun eigen versie van succes. Ook is ze actief op social media, waar ze haar volgers leert over activisme om op individueel niveau ruimte te maken en op organisatorisch niveau verandering door te voeren.