Joey lachend met zijn handen ineengeslagen, gekleed in een kleurrijk overhemd met een antracietgrijze colbert, met op de achtergrond het Haagse strand in herfsttinten.

Informatie

Expertise: mannelijkheid, queerness, LGBTQ+, identiteit, seksualiteit, gezonde grenzen, communicatie, luisteren, de kracht van een introverte persoonlijkheid, creativiteit, levenskunstenaarschap
Prijsindicatie: vanaf €900
Talen: Nederlands, Engels

Boeken?

Email: hallo@studiostoofpot.nl

Invalid Email
Please check the captcha to verify you are not a robot.

''Met mijn expertise op het gebied van mens, ontwikkeling en taal breng ik jou en jouw organisatie in beweging''

Joey Velberg

hij/hem

Joey Velberg is Jonge Meester in de Levenskunst en werkt als freelance coach, opsteller, schrijver, trainer en spreker.

Als coach ondersteunt hij young professionals in het bouwen aan een goede relatie met zichzelf, zodat zij kunnen bouwen aan een goede relatie met hun omgeving. En de wereld ten positieve kunnen veranderen. Hoofdthema’s waar hij mee aan de slag gaat zijn identiteit, helen van oude wonden en het leven van je missie. 

Daarnaast houdt Joey met regelmaat familie- en organisatieopstellingen. Deze interventietechniek is gebaseerd op systemisch werk: een benadering waarbij niet het individu, maar de relaties in het systeem centraal staan. Door met deze bril naar problemen te kijken, kan men in contact komen met de onderstroom.

In 2020 verscheen zijn eerste boek, poëziealbum ‘Weg met de Woorden’. Als dichter bestiert hij regelmatig het podium. Onder andere als artiest in de voorstelling Boys Won’t Be Boys, waarin normen over mannelijkheid ter discussie staan. Op dit moment werkt Joey aan zijn tweede boek, een non-fictie proza met als centrale thema mannelijkheid. Dit boek wordt in de zomer van 2024 verwacht. Daarnaast schrijft hij als journalist voor verschillende platforms, waaronder queer online magazine ‘Expreszo’.

Ook is hij actief als trainer. In zijn trainingen staan vragen als ‘wie ben ik?’, ‘wat vind ik belangrijk?’ en ‘hou verhoud ik mij tot de wereld om mij heen?’ centraal. Mensen zijn sociale wezens en willen graag van en met elkaar leren. Al helemaal wanneer er gemeenschappelijke doelen te behalen zijn. Joey weet als geen ander een veilige sfeer te creëren waardoor mensen in vertrouwen kunnen groeien. Op dit moment biedt hij trainingen aan op het gebied van poëzie, communicatie en medezeggenschap in het onderwijs. Ook is hij in te zetten voor lezingen, panels, interviews, het schrijven van artikelen en als dagvoorzitter.

Kort samengevat: Joey is actief op het snijvlak van mens, ontwikkeling en taal.

Foto: Studio Stoks