kaylee vierkant voor sprekersprofiel (3)

Informatie

Expertise: Inclusiviteit en antiracisme, onderwijs en onderwijsvernieuwing, projectmanagement/leiderschap, dans en leiderschap, facilitator, visieontwikkeling
Prijsindicatie: vanaf €750
Talen: Nederlands, Engels

Boeken?

Email: hallo@studiostoofpot.nl

Invalid Email

''De toekomst overkomt ons niet, die maken we''

Kaylee Rosalina

zij/haar

Kaylee Rosalina is een onderwijskundige, gevestigd in Eindhoven. Ze werkt op het gebied van leren en ontwikkelen, met een specifieke focus op inclusie, antiracisme en leiderschap. Ze gelooft dat alle mensen in staat zijn om op hun eigen manier en vanuit hun eigen expertise mooie dingen voor de samenleving te creëren. Maar: ons (onderwijs)systeem creëert nog niet de kansen voor iedereen om te floreren. En om dat te veranderen, hebben we een aantal ‘niet-zo-radicale’ veranderingen nodig.

In haar werk helpt Kaylee organisaties en professionals om hun organisatie te veranderen naar een meer inclusieve organisatie. Hiervoor combineert ze haar wetenschappelijke achtergrond, praktische werkervaring en persoonlijke inzichten. Kaylee weet doorgaans gauw de vinger op de zere plek te leggen, maar draagt ook altijd een (aanzet tot) een oplossing aan. Met haar verbindende, mensgerichte aanpak heeft ze al veel verschillende organisaties positief weten te beïnvloeden.

Wil je alvast een voorproefje? Beluister hier een podcastaflevering waarin Kaylee praat over leiderschap gekoppeld aan dans en hier een podcastaflevering waarin ze praktische handvatten geeft voor de strijd tegen racisme.