Foto Kaylee sprekersprofiel (1)

Informatie

Expertise: onderwijs, leren en ontwikkelen, inclusie en sociale rechtvaardigheid, projectmanagement en leiderschap, facilitation, strategieontwikkeling en visieontwikkeling, community ontwikkeling.
Prijsindicatie: vanaf € op aanvraag
Talen: Nederlands, Engels

Boeken?

Email: hallo@studiostoofpot.nl

Invalid Email
Please check the captcha to verify you are not a robot.

''De toekomst overkomt ons niet, die maken we''

Kaylee Rosalina

zij/haar

Kaylee Rosalina is een onderwijskundige, gevestigd in Eindhoven. Ze werkt op het gebied van leren en ontwikkelen, met een specifieke focus op inclusie, strategie- en visieontwikkeling.

In haar werk helpt Kaylee organisaties en professionals om hun organisatie te veranderen naar een meer inclusieve organisatie. Hiervoor combineert ze haar wetenschappelijke achtergrond, praktische werkervaring en persoonlijke inzichten. Kaylee weet doorgaans gauw de vinger op de zere plek te leggen, maar draagt ook altijd een (aanzet tot) een oplossing aan. Met haar verbindende, mensgerichte aanpak heeft ze al veel verschillende organisaties positief weten te beïnvloeden.

Wil je alvast een voorproefje? Beluister hier een podcastaflevering waarin Kaylee praat over leiderschap gekoppeld aan dans of bekijk hier (vanaf 09.37) Kaylee’s lecture voor de Critical Diversity Conference georganiseerd door de Design Academy Eindhoven tijdens de Dutch Design Week.

Foto: Diewke van den Heuvel