Op deze foto zie je Lauri Giepmans. Een jonge vrouw van 26 jaar met lang, stijl, bruin haar, een witte huid en zwarte eyeliner op. Ze draagt een lichtroze shirt met lange mouwen met daaroverheen een witte jurk met spaghetti bandjes. De achtergrond van de foto is groen.

Informatie

Expertise: sekspositieve zorgverlening, (geïnternaliseerd) validisme, toegankelijkheid, een fijn leven opbouwen met een beperking, blended diet sondevoeding, medical gaslighting, de ziekte van Lyme, polyamorie, BDSM met een beperking, seks met een beperking, consent culture, disability imposter syndrome
Prijsindicatie: vanaf € op aanvraag
Talen: Nederlands

Boeken?

Email: hallo@studiostoofpot.nl

Invalid Email
Please check the captcha to verify you are not a robot.

''Taboes blijven taboes als je er niet over praat''

Lauri Giepmans

zij/haar

Lauri geeft inspirerende lezingen en trainingen vol handvatten, boeiende verhalen en interactie met het publiek. Met haar achtergrond als disability activist en communicatiespecialist heeft ze de unieke capaciteit om zowel mensen met een beperking als zorgverleners – en zelfs degenen die nog nooit in contact zijn gekomen met iemand met een beperking – de nodige tools te bieden voor een positieve impact. 

Toen Lauri 12 jaar oud was, kreeg ze de ziekte van Lyme. Hierdoor kon ze jarenlang niets anders dan in een donkere kamer liggen. Ze legde een lange weg van herstel af in een zorgsysteem dat niet altijd is ingericht op mensen met een chronische ziekte. En hoewel ze nu weer in staat is een actief onderdeel van onze maatschappij te zijn, heeft deze geïsoleerde periode haar een uniek inzicht gegeven. Lauri weet hoe het is om niet aan maatschappelijke normen te voldoen en heeft bovendien veel tijd gehad om na te denken over de soms schadelijke patronen die in onze samenleving zijn geslopen. De kennis die zij heeft opgedaan, neemt ze nu mee in haar werk als disability activist, journalist en spreker.

Lauri’s lezingen bestaan uit de doorleefde verhalen van Lauri en andere mensen met een beperking, aangevuld met handvatten over hoe je alles wat je van Lauri leert kunt toepassen. De interactie met het publiek staat centraal, waardoor elke aanwezige actief betrokken wordt. De combinatie van Lauri’s verhaal, interessante inzichten en praktisch toepasbare actiepunten maakt dat iedereen de presentatie geboeid zal volgen en naar huis zal gaan met een geïnspireerd gevoel. Iedere presentatie is maatwerk, afgestemd op het doel van de bijeenkomst.

Lauri is inzetbaar voor lezingen, workshops en trainingen. Daarbij is ze beschikbaar voor (podcast) interviews, webinars en het schrijven van artikelen.

Foto: Eelkje Colmjon