Lidewij is een vrouw met een licht getinte huid en een zachte, open en vrolijke uitstraling. Zij heeft lang bruin haar en lichtgekleurde ogen.

Informatie

Expertise: Disability rights / rechten van mensen met een beperking, inclusie, diversiteit (op de werkvloer), toegankelijkheid, chronische ziekte, gezondheidszorg, gaslighting, communicatie, participatiewet, inclusieve evenementenorganisatie, UWV, Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO), mixed marriage
Prijsindicatie: vanaf €op aanvraag
Talen: Nederlands, Engels, Duits

Boeken?

Email: hallo@studiostoofpot.nl

Invalid Email
Please check the captcha to verify you are not a robot.

''Door geduldig te zijn en goed te luisteren, kunnen we van elkaar leren''

Lidewij Boeken

zij/haar

Lidewij Boeken heeft als ultieme doel om mensen met elkaar te verbinden. Door haar open communicatie, respectvolle benadering, positieve nieuwsgierigheid en het goed kunnen luisteren naar hoe anderen denken en in het leven staan, weet zij mensen vliegensvlug te bereiken.

Door haar ervaring als allround communicatiespecialist voelt zij haarfijn aan waar mogelijke knelpunten kunnen liggen. Lidewij ziet het dan ook als een uitdaging om deze, binnen een samen gecreëerde safe space, te belichten. Door het doelgericht openbreken van knelpunten, weet zij de kern te bereiken – graag met een vleugje humor. Als iedereen uiteindelijk naar huis gaat met een goed gevoel, maar vooral ook iets om serieus over na te denken, heeft Lidewij haar doel bereikt.

Als jonge vrouw met een onzichtbare chronische ziekte heeft Lidewij veel ervaringen opgedaan binnen de gezondheidszorg en verschillende instanties. Niet al deze ervaringen waren even positief. Ze zet zich er dan ook al jaren voor in om te voorkomen dat anderen soortgelijke gebeurtenissen moeten meemaken. Omdat Lidewij ook als medewerker in de zorg heeft gewerkt, heeft zij op deze manier beide kanten mogen ervaren: van zorgmedewerker naar verzorgd worden. Vanuit haar ervaringsdeskundigheid geeft ze anderen graag de inzichten die zij in de afgelopen decennia heeft opgedaan.

Lidewij is onder andere in te zetten als workshopleider, spreker, presentatrice, trainer en consultant. Ook met interviews in de media of het zelf interviewen van anderen heeft zij ruime ervaring, of dit nu in de vorm van een podcast of een geschreven artikel is. Daarnaast neemt ze graag plaats in een panelgesprek. Met het licht waar zij een ruimte mee weet te vullen, laat zij graag anderen stralen. Als die ruimte rolstoeltoegankelijk is tenminste. Zo niet, dan denkt Lidewij graag mee over hoe dit op een creatieve manier opgelost kan worden

Foto: Eelkje Colmjon