Liza-DoorAlineBouma36 (1)

Informatie

Expertise: Queer zijn, LGBTQ+, mentale gezondheid en self-care, werken aan een neutraal zelfbeeld, inclusief ondernemen, dik zijn en fat-acceptance, dik zijn en een eetstoornis hebben, herstellen van een eetstoornis, theater als middel
Prijsindicatie: vanaf € op aanvraag
Talen: Nederlands, Engels

Boeken?

Email: hallo@studiostoofpot.nl

Invalid Email
Please check the captcha to verify you are not a robot.

''Ik doorbreek taboes en sla hokjes aan diggelen''

Liza Slootman

hun/hen en die/diens

Liza maakt op een creatieve manier ruimte voor mensen die over het hoofd gezien worden door de maatschappij. Die snijdt graag onderwerpen aan die voor hen belangrijk zijn. Voorbeelden hiervan zijn queer en dik zijn, neurodivergentie, mentale gezondheid, selfcare en een neutraler lichaamsbeeld.

De vorm waarop Liza deze onderwerpen onder de aandacht brengt, is middels het geven van workshops, lessen en lezingen waarbij diens achtergrond als theaterdocent goed van pas komt. Met WILD producties maakt Liza bovendien voorstellingen samen met trans en genderqueer jongeren. Zij kunnen daar maken, spelen en experimenteren, en vinden in elkaar een belangrijke community.

Daarnaast is Liza ook maar wat trots op de ‘Inclusicards’ wenskaartenlijn die hun heeft opgezet; een inclusieve wenskaartenlijn voor iedereen en elke situatie. Na jaren van ergeren over het beperkte aanbod van kaartjes in diversiteit van mensen en situaties, besloot Liza het heft in eigen hand te nemen en hier verandering in te brengen. Do it yourself, baby!