Mike

Informatie

Expertise: Talentontwikkeling, muziekbranche en cultuursector, subsidies, modern leidinggeven, absurdisme en tegendraadsheid in kunst, directeur van een culturele instelling
Prijsindicatie: vanaf €720
Talen: Nederlands

Boeken?

Email: hallo@studiostoofpot.nl

Invalid Email
Please check the captcha to verify you are not a robot.

''Soms is het verhelderend om dingen vanuit een ander perspectief te bekijken''

Mike Dobber

hij/hem

Mike Dobber is een bezig mannetje, talentontwikkelaar en muzikant. Waar hij ooit begon met het organiseren van punkshows in de lokale muziekkroeg, heeft hij inmiddels ruim twintig jaar ervaring in de cultuursector.

Mike beschikt over talloze anekdotes over bizarre en rare situaties die hij als professional tegen is gekomen. Onder andere met zijn oude collectief OKC (Ongemotiveerd Kunstenaars Collectief) of in zijn eerdere rol als directeur bij een skatepark/underground popzaal in Tilburg. Mike is regelmatig op de Nederlandse podia te vinden als avant garde muzikant en is zich erg bewust van de extremen op het gebied van volume en intensiteit. Ook runt hij een tegendraads cassettelabel waarop hij muziek uitbrengt die nergens anders een thuis vindt.

Het allermeest geniet hij ervan wanneer hij zijn opgedane kennis en ervaring kan delen. Dit komt goed van pas in zijn werk als talentontwikkelaar bij jongerencentrum en poppodium Dynamo in Eindhoven. Hier helpt hij jongeren hun dromen te vormen en te verwezenlijken.

Mike is o.a. in te zetten als spreker, trainer en als panellid. De helft van Mike’s gage gaat naar een per klus te bepalen goed doel.