Foto's sprekers voor op website (1)

Informatie

Expertise: Mentale gezondheid, LGBTQIA+ topics, body positivity/fat acceptance, antikapitalisme, antiracisme, literatuur/representatie in literatuur, inclusief taalgebruik/inclusief communiceren, intersectionaliteit, gender, community care
Prijsindicatie: vanaf €600
Talen: Nederlans, Engels, Farsi (basis)

Boeken?

Email: hallo@studiostoofpot.nl

Invalid Email
Please check the captcha to verify you are not a robot.

''Zolang onderdrukkende systemen niet ontmanteld worden, zullen we nooit in alle vrijheid leven''

Mojdeh Feili

zij/die

Mojdeh Feili studeerde ‘English Literature in a Visual Culture’ met een specialisatie gericht op Amerikaanse literatuur van rond de tweede feministische golf en de seksuele revolutie. Inmiddels is die actief als schrijver, redacteur, programmamaker en boekrecensent. Ze schreef eerder al voor Het Parool, Dipsaus, Lilith Magazine en OneWorld. Ook verschenen Mojdehs bijdrages in de bundels ‘De Goede Immigrant’ en ‘Damn Horny’.

In alles wat Mojdeh doet, speelt sociale rechtvaardigheid een grote rol. Ze zet zich onder meer in voor meer representatie in de literatuur en een inclusievere boekenwereld. Dit doet die bijvoorbeeld met diens platform ‘Books in the Margins’ waarbij boeken centraal staan die werkelijke representatie bieden.

Mojdehs theoretische kennis, geleefde ervaring en intersectionele blik vormen een waardevolle combinatie aan gereedschap om een inclusieve wereld mee te visualiseren én realiseren. Ze is onder andere beschikbaar voor lezingen, workshops, trainingen en panelgesprekken. Ook presenteert en modereert Mojdeh, stelt die programma’s samen en schrijft die graag artikelen.

Foto: Anoesjka Minnaard