lisa_randy_elketeurlinckx_groot-254

Informatie

Expertise: facilitator creatieve sessies, conceptontwikkeling, evenementenorganisatie, muziek, grenzen stellen en bewaken, energiemanagement en planning, helder communiceren, mannelijke emoties, toxic masculinity
Prijsindicatie: vanaf €800
Talen: Nederlands, Engels

Boeken?

Email: hallo@studiostoofpot.nl

Invalid Email
Please check the captcha to verify you are not a robot.

''Fuck it, ik ga het gewoon doen''

Randy van Boxtel

hij/hem

Onrecht is naast Randy’s grootste ergernis zijn belangrijkste drijfveer. Hij is namelijk van mening dat niet alleen uit liefde, maar juist ook uit woede de mooiste ideeën kunnen ontstaan. Die kunnen vervolgens weer leiden tot de meest waardevolle concepten om mee aan de slag te gaan.

Op de middelbare school ontstond Randy’s liefde voor punkmuziek. Hij speelde in verschillende bands en besloot zelf shows te gaan organiseren. Dat laatste was een noodzakelijk kwaad, de meeste mensen zaten namelijk niet echt op een bak boze herrie te wachten. Met een hoofd vol dromen, een hart verknocht aan de culturele sector en een do it yourself-mentaliteit als voornaamste wapen, volgde Randy de opleiding vrijetijdsmanagement. Zijn werkleven begon hij vervolgens in de culturele en sociale sector, waar hij onder andere werkte bij het grootste jongerencentrum (met poppodiumfunctie) van Nederland.

Alleen: ‘iets’ miste er nog. Randy zag nog altijd teveel onrecht om zich heen en bemerkte dat niet alle middelen die aanwezig waren, op de juiste manier in werden gezet om dat onrecht te bestrijden. En wat kun je dan het beste doen? Juist: zélf aan de slag gaan. Niemand gaat het voor je doen, so you gotta do it yourself. Nu helpt Randy anderen om, net als hij, het heft in eigen hand te nemen.

Samen met Lowie van Rooij maakt Randy de podcast De Gevoelige Jongens, waarmee ze een poging wagen om de taboes en misvattingen rondom mannelijke emotie te doorbreken. In hun podcast is geen ruimte voor giftige mannelijkheid, maar wél voor goede gesprekken over de belangrijke en minder belangrijke zaken in het leven.