saskia (1)

Informatie

Expertise: Body positivity en body neutrality, representatie, inclusie, (lichaamsneutraal) opvoeden, zelfvertrouwen, intersectioneel feminisme, het crëeren van een safe space, zelfbeeld, lichaamsbeeld, social media strategie
Prijsindicatie: vanaf €300
Talen: Nederlands, Engels

Boeken?

Email: hallo@studiostoofpot.nl

Invalid Email
Please check the captcha to verify you are not a robot.

''Het verbinden, respecteren en waarderen van wie we als mens zijn in de puurste vorm, is de kracht van de toekomst''

Saskia Olivieira

zij/haar

Saskia Olivieira is een 46-jarige moeder van twee queer tieners en werkt als stewardess. Ze is oprichter van The Curvy Chapter en zet zich met hart en ziel in als motivational speaker. Zo inspireert ze anderen om samen met haar toe te werken naar een gelijkwaardige wereld voor iedereen.

Saskia’s missie is anderen empoweren op de gebieden zelfvertrouwen, gelijkheid en inclusie. Ze doet dit door haar favoriete onderwerpen als mode, beauty en lifestyle te behandelen vanuit een intersectionele bril. Ze heeft eerder gewerkt als model en stylist en werkt nog altijd samen met nationale en internationale merken. Ook is ze een expert op het gebied van social media strategie.

Saskia heet je welkom in haar safe space om belangrijke onderwerpen zoals body positivity, lichaamsbeeld en intersectioneel feminisme te behandelen. Ook biedt ze andere ouders graag de nodige handvatten om hun kind lichaamsneutraal op te voeden en vormt ze een positief voorbeeld voor jongeren op het gebied van o.a. zelfbeeld.

Saskia is o.a. in te zetten als spreker, trainer en panellid.