Aankondiging Vanity (1)

Informatie

Expertise: Hiphop, cultuursector, muzieksector, marketing, DJ scene, jongerencultuur, spiritualiteit, seksualiteit
Prijsindicatie: vanaf €600
Talen: Nederlands, Engels

Boeken?

Email: hallo@studiostoofpot.nl

Invalid Email
Please check the captcha to verify you are not a robot.

''Ik fungeer als bruggenbouwer tussen underground scenes en beleid''

Vanity Roxane

zij/haar

Als iemand het belang van een sterke community snapt, dan is het de Enschedese Vanity Roxane wel. Ze is actief als promotor en is mede-initiatiefnemer van diverse jams, battles, beat cyphers en nachtconcepten met nationale en internationale line-ups. Sinds haar achttiende – inmiddels bijna de helft van haar leven – is ze actief als DJ, zowel binnen als buiten ons land. Ook is ze gastcurator, programmeur, artivist én founder van de vrouwencommunity The FemDem. The FemDem legt de connectie tussen vrouwelijke makers en culturele organisaties en draagt bij aan een diverser cultureel landschap.

Als promotor en radiohost vergroot Vanity Roxane graag de diversiteit van de culturele sector door ruimte te maken voor meer vrouwen in line-ups. Haar doel is dan ook om meer ruimte en kansen te creëren voor nieuwe geluiden in de popsector, want dat is hard nodig. Dat nieuwe geluid laat ze zelf ook graag horen, bijvoorbeeld in haar werk als freelance producer en als expert op het gebied van marketing en communicatie.

Gedreven door een hiphop state of mind is Vanity op een missie om de eerste vrouwelijke mogelijkmaker uit Oost-Nederland te worden, die fungeert als bruggenbouwer tussen underground scenes en beleid. Bring it on!

Foto: Mark Bolk