Wat wij doen

Snelkookpan (consult)

Soms is een vraag zó brandend, dat een antwoord niet kan wachten. In een consult duiken we daarom dieper in je inclusievraagstuk en doen waar mogelijk aanbevelingen die je direct kunt toepassen in de praktijk. Vooraf krijg je een korte vragenlijst toegestuurd, zodat we in het gesprek een vliegende start kunnen maken. De conclusies en aanbevelingen uit het gesprek verwerken wij naderhand in een kort gespreksverslag. Deze ontvang je binnen een paar dagen na het consult.

Wij kunnen je helpen bij vragen rond inclusie, diversiteit, gelijkwaardigheid en toegankelijkheid. Bekijk vooral onze sprekers en trainers voor een volledig overzicht van onze expertises. Onze consultants combineren theoretische kennis met geleefde ervaring en zijn bekend met het werken aan meer inclusie binnen organisaties. En heb je na het consult nog wat meer hulp nodig? Ook dan staan we graag voor je klaar.

Investering: €175,00 ex btw
Duur sessie: 60 minuten
Locatie: online of op jouw locatie (tegen meerprijs)
Inhoud: vragenlijst vooraf, 60 minuten durend consult en kort gespreksverslag naderhand
Geschikt voor: grote en kleine organisaties die een specifiek inclusievraagstuk hebben

Heb je interesse of wil je direct boeken? Stuur ons vrijblijvend een bericht, leuk!

Heeft je vraag wat meer tijd nodig? Dan is onze slowcooker echt iets voor jou, scroll daarvoor iets verder door naar onderen.

Snelkookpan
Slowcooker

Slowcooker (traject)

De slowcooker is een extra large versie van onze snelkookpan. Bij een slowcookertraject nemen we uitgebreid de tijd om samen in jouw vraagstuk te duiken. Tijdens de intensieve startdag komen we tot de kern van het probleem of de behoefte, waarna je een kort adviesrapport ontvangt. Met de praktische handvatten en aanbevelingen uit dit verslag ga je vervolgens zelf aan de slag. Omdat diepgaande verandering niet binnen één dag plaatsvindt, ondersteunen we je gedurende een langere periode bij het implementeren van onze adviezen door middel van opvolgsessies.

Wij kunnen je helpen bij vragen rond inclusie, diversiteit, gelijkwaardigheid en toegankelijkheid. Bekijk vooral onze sprekers en trainers voor een volledig overzicht van onze expertises. Onze consultants combineren theoretische kennis met geleefde ervaring en zijn bekend met het werken aan meer inclusie binnen organisaties.

Wat inbegrepen is bij de slowcooker:

  • Een startdag vol interactie
  • Een adviesrapport met aanbevelingen en tips om direct zelf mee aan de slag te gaan
  • Twee opvolgsessies waarin we sparren, adviseren en bijsturen voor het allerbeste resultaat.

Investering: op aanvraag, informeer vrijblijvend naar een prijsinschatting.
Locatie: op jouw locatie of (deels) online
Inhoud: vragenlijst vooraf, startdag, adviesrapport en twee opvolgsessies
Geschikt voor: grote en kleine organisaties die klaar zijn voor duurzame inclusieve verandering, maar vastlopen